Nordmann Kerstbomen verkoop 2021
Op zaterdag 27 november a.s. gaan we om 10:00 uur van start met onze jaarlijkse Nordmann kerstbomenverkoop bij Hubertushuis/De Boew Onze dames hebben dit jaar gezorgd voor wat leuke decoratie spulletjes.
U kunt ook terecht op zaterdag 4 en 11 december.
Bezorgen binnen Geleen mogelijk €2,50
 


Oet de Sjtadsgezèt

 Bron: Stadskrant Gemeente Sittard-Geleen editie oktober 2021.


Burger en kinderkoningschieten

Helaas hebben we het besluit moeten nemen om het burger en kinderkoningschieten te verplaatsen naar 2022.

 


Wae de jeug haet......
Wae de jeug haet…….😉

Veer zeen greuëtsj op dees 3 jeuglede! In kleine groep op ein speelse maneer kennismake mit de trómmelles van ózze instructeur Louis Swelsen.

Kiek mèr ins noa ’t filmke . Gèt mit ein paer, appel en aarbei.🍐🍏🍓

Fince, Koen en Joep succes.💪

 

 


2 mei 2021

Schuttersmis 2021

Afgelopen zondag 2 mei zou traditioneel weer het Koningsvogelschieten hebben plaatsgevonden van onze schutterij. Door de welbekende reden is het helaas voor het tweede achtereenvolgende jaar niet mogelijk om dit door te laten gaan.

Jos Wouters en zijn dochter Cristel blijven dan ook dit jaar nog het koningspaar van de Schutterij HH. Marcellinus en Petrus.

Om de traditie levend te houden werd er met een delegatie van 5 personen ( Koningspaar, Keizer, Vaandrig en Voorzitter) de jaarlijkse Schutters-mis bezocht in de parochiekerk van Oud-Geleen.

Na een sobere maar mooie dienst werd er samen met Pastoor Quadvlieg (Erekolonel) het kerkhof bezocht en na enkele gebeden werd er door Koningin Cristel een bloemstuk gelegd bij het calvariekruis ter nagedachte aan de overleden leden van onze schutterij. In het bijzonder ter nagedachte aan ons in november j.l. overleden lid Jos Franssen.

Hierna klonk het signaal “Taptoe” en werd er een minuut stilte in acht genomen.

Zo werd op een sobere, kleine manier toch de traditie in ere gehouden en hopen we allen op betere tijden!

Schuttersmis Schutterij HH. Marcellinus & Petrus Geleen 2 mei 2021